Restaureerimise suvekursus õpilastele Norras, tähtaeg 12.05.2011

12.04.2011

15.-26. augustil 2011 toimub Norras Rørose linnas VI rahvusvaheline restaureerimise suvekursus keskkooliõpilastele. Seda korraldavad UNESCO Norra Rahvuslik Komisjon koostöös Norra Rørose keskkooliga.

Kursuse raames õpitakse praktilist restaureerimist, õpitakse tundma maailmapärandi nimistus olevat Rørost ja UNESCO tööd maailmapärandi valdkonnas. 

Kandideerima oodatakse 16 – 18 aastaseid õpilasi, kes on huvitatud kultuuri- ja looduspärandi säilitamisest ning räägivad hästi inglise keelt. 

Korraldajad katavad toitlustuse, majutuse ja kohaliku transpordi kulud. Majutus toimub peredes. Osalejad peavad katma rahvusvahelise transpordi kulud. 

Kandideerimise tähtaeg on 12. mai 2011. Täidetud taotlusvorm tuleb saata (NB koos allkirjadega skänneeritult või kohale tuua paberkandjal) UNESCO Eesti Rahvuslikule Komisjonile aadressil: unesco@unesco.ee. Saabunud taotluste seast valib UNESCO Eesti Rahvuslik Komisjon välja kaks ning edastab 15. maiks UNESCO Norra Rahvuslikule Komisjonile. Taotlusvormi ja rohkem infot leiad siit.