2020. aasta tegevused

Tulenevalt koroonaviiruse levikust maailmas olid 2020. aastal füüsilist kontakti nõudvad koostööplaanid ootel, kuid üht-teist sai siiski ellu viia.

UNESCO ERKi korraldatud konkursi järgmise vabatahtliku kohale läbis edukalt Meelike Terasmaa. Meelike töötab igapäevaselt HARNOs spetsialiseerumisega erivajadustega õpilastele ja spordile. eSwatinis soovib Meelike eelkõige saada uusi teadmisi ja kogemusi kohalikust koolielust, haridusmaastikust ja kultuurist ning rahvusvahelise võrgustiku tööst. Kuna 2020. ega 2021. aastal ei olnud võimalik COVID-19 pandeemiast ja eSwatinis toimunud poliitilistest meeleavaldustest tulenevalt lähetuse turvalisust tagada, on Meelikese lähetus plaanis 2022. aasta kevadel.

Samuti valmisid näitus ja veebigalerii, mis annavad edasi 2019. aasta vabatahtliku Laura hetki ja muljeid eSwatinist läbi kaamerasilma. Näitus koosneb üheksast A3-suurusest fotolõuendist, mida saadavad fotokapadel A5 suuruses eSwatini, UNESCO ja eri eluvaldkondadega seotud lühikesed temaatilised tekstid. Näituse juhatab sisse A2-suurune plakat. Kui soovite näitust laenutada füüsilisel kujul, võtke palun ühendust madli.kumpas@unesco.ee. Näitust saab uudistada veebigaleriis.

eSwatini näituse avaplakat